Sunday, November 27, 2011

27.11.2011 uutisoitiin ettei sananvapaustapauksissa pitäisi tulla KO:n mukaan ehdotonta vankeutta


Adventin aika on alkanut - Pysähtykäämme miettimään mitä on oikeusvaltio ja miten sen pitäisi toimia?


Päivitys Korkeimman oikeuden kannanototosta sananvapausrikoksiin ja ehdottomaan vankeuteen tämän osion lopussa uutistaustaksi:

Terve ajattelevan pilakuvataiteilija Seppo Lehto uutisointeja koskevaan blogiin. Palautteesi on tervetullutta comment-osion kautta;) - Muistakaa osallistua profeetta Muhammeded pilakuvat pilakuvakilpailuun netin kautta. Tarkemmat ohjeet on löydettävissä netin kautta hakusanoilla: mm. "Muhammed pilakuvakisa", "Mohammad pilakuvakilpailu". Osallistujille on taattu myös nimetön osallistuminen Muhammed pilakuvakilpailuun.

Suomen hallitus on julistautunut hölmöläisiksi 9.11.2007 aselakiehdotuksellaan. Kautta aikain eri diktatuurit ovat pyrkineet riisuman kansalaiset aseista. Niin on helpompi alkaa jokainen kansanmurha ja joukkotuhonta.
- Miksi uutistoimistot nimittelevät Ruotsin Salemissa pahoinpitelyyn kuolleen muistoa vaalineita "neonatseiksi" ja Ranskassa riehuneita afrikkalaisia tuhopolttajia vain "nuorukaisiksi"?

18.1.2008 Seppo Lehdon saaman haasteen mukaan apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on päättänyt nostaa Muhammed pilakuvien julkaisusta vahvalla olettamalla ilman näyttöä (USA:n oikeusministeriö ei ole antanut oikeusapua) syytteen Seppo Lehtoa ja erästä toista kohtaan. Vaatimus on ehdotonta vankeutta. Oikeusmurha 30.5.08 2 v 4 kk ehdotonta vankeutta. Vankeustuomion aikana leivottiin jo kertaalleen syyttämättäjätetystä lisä kuukausi. Yhteistuomio 2 v 5 kk. Oikeusvaltio periaatteet kunniassa?

27.11.2011 uutisoitiin ettei sananvapaustapauksissa pitäisi tulla KO:n mukaan ehdotonta vankeutta
---------------------------------------
---

Free Seppo Lehto!

Jokunen vuosi sitten törmäsin nettiä selatessani aika ajoin ilmiöön nimeltä Seppo Lehto. Aluksi pidin häntä jonkinlaisena trollina, tai sitten jonkun pilamielellä tehtynä alter egona, mutta aika usein sysäsin Seppo Lehdon sivustot kevyesti olankohautuksella tyyliin: "kyllä maailmaan ääntä mahtuu!". Kun valtamedia kiinnostui Lehdosta, muistaakseni edellissyksyn kunnallisvaalien aikaan, ajattelin, että nyt Lehto on varma läpimenijä Tampereen valtuustoon. Varmasti hän saa protestiääniä, vaikka sinällään mielestäni olikin harmiton "kylähullu", yksi monien joukosta.
Kunnallisvaalien jälkeen, alkoi iso pyörä pyöriä. Poliittinen valtaeliitti, aina ylintä johtoamme myöten, antoi ymmärtää mittansa tulleen täyteen, Seppo Lehto oli vaiennettava keinolla millä hyvänsä. Ja kun iso pyörä alkaa pyöriä, on siinä yksittäisen ihmisen mahdoton paeta, kuten Lehtokin sai pian huomata. Hänestä annettiin etsintäkuulutus. Ja Lehto teki sen, mitä jokainen ajojahdin kohteeksi joutunut olisi varmasti tehnyt, pakeni ulkomaille. Aikansa pakoiltuaan, ja haettuaan eri maista poliittista turvapaikkaa, hän palasi Suomeen, jossa hänet pidätettiin kesän alussa muistaakseni.
Olivathan Lehdon sivustot törkyä täynnä, kukaan ei voi sitä kiistää, mutta siltikin, ei mielipiteistään pitäisi joutua tuomiolle! Tällä 2 vuotta 4 kk. tuomiolla, Suomi alensi itsensä banaanivaltioiden joukkoon. Ja nämä tuomion todelliset antajat, totean tässä, että tuomioistuin oli vain käsikassara, todelliset tuomitsijat ovat ylintä valtaeliittiä Suomessa, he alensivat itsensä tasolle, jollaiselle ei mielestäni Suomen poliittisella kentällä ole ennen menty. Toivon vain sydämestäni, että suomalaiset huomaavat asian todellisen laidan ja antavat tälle itsensä ylentäneelle eliitille lähtöpassit kaikista ylimmistä viroista. Muutoin on suomalainen demokratia mennyttä, jollei se jo ole vuosia sitä ollutkin, demokratuuria, eli lumedemokratiaa.
Seppo Lehto on vaiennettu, muttei iäksi. Valtaeliitti saa varmasti huomata, ettei Lehto ole vielä sanonut viimestä sanaansa. Lehto mielestäni osoitti sen, ettei Suomessa ole todellista sananvapautta, punaisen eliitin korulauseista huolimatta. Sananvapaus on meillä perustuslakiin kirjoitettu, nyt eliitti käveli sen ylitse mennen tullen. Heidän pitäisi tässä tuomiolle joutua, ei Seppo Lehdon tapaisten harmittomien suunsoittajien. Suomessa saa näemmä mistä muusta hyvänsä tehdä pilaa, kunhan sen tekee oikein, eliitin hyväksymällä tavalla, kuten tapaukset Kaarina Hazard, tai Uralin Perhonen, meille osoittivat, mutta valtaeliitistä ei saa tehdä pilkkaa.
Valtaeliitistä ei saa tehdä pilkkaa, mutta maan tilasta ei saa kirjoittaa asiaakaan, kuten aiemmin huomasi Jussi Halla-Aho ja sittemmin James Hirvisaari. Halla-Aho jo tuomittiin, Hirvisaari odottaa vielä tuomion lukua. Molemmat ovat faktakirjoittajia, jotka omissa blogeissaan ovat edistäneet sanan-ja julkaisunvapautta mielestäni todella paljon. Se vain ei satu valtaeliittiä, eikä sen työkaluna toimivaa suosiomediaa miellyttämään, siksi molemmista on tehty tutkintapyyntöjä. Kas kun Suomessa ei saisi olla kuin yhtä mieltä, valtaeliitin mieltä. Olisikohan Hirvisaaren tutkintapyynnön takana hänen Seppo Lehdosta kirjoittamansa puolustuspuhe?
http://www.adressit.com/seppolehto
Sivun alkuunKommentoi 59 kommenttia
Jaa 18

Jaa että tällaista porukkaa ne perussuomalaiset oikeasti ovatkin. Ehkä se
valkeaa myös koko Suomen kansalle ennen vaaleja.
tv. Ville

Hieman herätti kummastusta tämä Lehdon perässä ollut ei-viranomainen, jolla oli paljon yksityistä salakatselumateriaalia mm. Lehdon lapsista esittää A-studion toimittajalle - ja julkisuuteen.

#2 Älä muuta virka. Kuka hänen palkkiot maksoi. Tuli pikkaisen kumma fiilis siitä ohjelmasta.

Käyttäjän harrilehtimaki kuva
#2 ja #3, kyllä jäljet johtavat sylttytehtaalle, eli valtio käyttää näitä privoja tällaisissa tapauksissa, joissa tulokset voisivat olla virallisia teitä käyttämällä aika huonoja. Toisin kuin virkamiesten, näiden privaattietsivien ei tarvitse niin laeista ja asetuksista välittää. Ja Ville, ymmärrän, että maailmankuvaasi ei mahdu muuta kuin Lenin, mutta se juna meni jo!

Käyttäjän janikorhonen kuva
Joo, en ole koskaan ollut Lehdon harrastaman huumorin ystävä, enkä juuri pidä törkeyksiä latelevista kylähulluistakaan, mutta täytyy kyllä myöntää, että Lehto on todellakin osoittanut todeksi yhteiskunnassamme vallitsevan kaksoisstandardin. Kristinuskosta ja suomalaisista miehistä saa sanoa mitä hyvänsä, mutta jos vastaavaa soveltaa esimerkiksi islamiin tai ruotsalaiseen kansanpuolueeseen, niin häkki heiluu. Kaksi ja puoli vuotta vankeutta olisi yläkanttiin fyysisestäkin pahoinpitelystä, saati sitten verbaalisesta. Poliittinen eliitti on ajanut minut Seppo Lehdon puolelle.

Sitten se etsivä selittää, että vapaus on vankila, ja Maija Lahtisella ei ole kavereita, ja puhuu itsekseen.
No perkele vähemmästäkin alkaa puhumaan, kun huomaa, että joku seuraa viikko tolkulla kameran kanssa perässä. Niistä kuvistahan ( eräistä ), huomasi, että seuraaminen oli huomattu.

Eikös tämä kylätaiteilija esiintynyt myös toisten henkilöllisyydellä?

Olisiko S.L. mahdollisesti vallanpitäjien bulvaani, joka tilataan sotkemaan heille ikävien/eri mielisten ihmisten elämä mölinällään, vrt Karjalan palautus -ryhmät, perussuomalaiset, Halla-aho, pressaehdokas Arto Lahti jne. Taisi olla muutos-puoleen nokkamiehenkin kimpussa "uusi ystävä!" asenteella kun muutos alkoi tehdä itseään ilmi.
Sitten kun teki törkyä arvojohtajasta&co, niin hups vaan ja 2 vuodeksi linnaan.
Juttu haisee?

#8 Niin, ja Seppo ei oikeasti ole vankilassa Turussa, vaan Bahamansaarilla palmupuun alla, mohito lasi kourassa.

#2 #3 SAK SDP:n likaisten temppujen ja demokraattisten lakimiesten kustannuspaikalta. Joku pedofiilia on voinut hankkia Yleisradiolle tietoja Seppo Lehdon lapsista. Seuraava vaihe on varmaan huostaanotolla uhkaaminen.
Marxilaisten keinot ovat tuttuja jo Neuvostoliitosta. Ei niitä tarvitse uudelleen keksiä Braxin keittiössä tai Hakaniemessä.

TARJAHALONEN SIIS!
Eikös se ole tämä syvästi epäisänmaallinen kävelevä viharysä jota kaikki pelkää, karttaa, tunnustuksellinen sosiaalifasisti ( SAK - SDP ) stalinistiänkyriäs, jota äkkiseltään eli PIKAISTUKSISSA tarkasteltuna :
1. Toinen puoli kansaa joko inhoaa syvästi tai vihaa tulisesti
2. DDR - Vasallivaltion kannattaja ja tunnustamiskomitean kellokas
3. Suomalaistyyppisen sadistisen lopunajan piiskuu - hirmuverotus - järjestelmän arkkitehti
4. Maanpetturitason toimija, joka puolustusvoimien ylipäällikkönä ajoi alas ainoan järkevän, mutta tehokkaan puolustusjärjestelmäm - MAAMIINAT
5. Jota kummeksutaan erittäin laajamittaisesti, jopa Afrikkalaisten neekerinaisjärjestöjen tapaamisissa, kun sen pitää kuulemma kutsumatta, lähes väkisin tunkea niitten kokouksiin satojen tuhansien yksityiskonekyydityksin veronmaksajien rahoilla ja tunkea vielä eturiviin valokuvaa pilaamaan.
6. Jonka epäillään lähettäneen sen mustamaalaus - parjauskirjeen Nobel komitealle Martti Ahtisaaren Nobel - ehdokkuuden torppaamiseksi
7. ” Arvojohtaja ” jonka arvottomuutta koko valtakunta ihmettelee
8. Jonka erityisenä halveksunnan ja vähättelyn kohteena on ollut puolet suomalaisista työllistävä ihmisluokka - SUOMALAISET YRITTÄJÄT
9. SAK n lakinainen jonka työtoveri paljastui DDR n vakoojaksi
10. Tyyppi joka piilottelee kansan oikeustajun vastaisesti erilaisia vasureitten pahantekopapereita
11. Irvokas presidenttihenkilö joka ei meinannut vissiin vuoteen saada kansliapäällikkköä kansliaansa
12.Ikääntyvä kärtty joka pieksää ja sättii kaikkkia itseään alempia lähi - ihmisiä, mm syvästi isänmaallista suomalaista kenraalikuntaa.
13. Presidentti - instituution kesto halventaja
14. Joka on erikoistunut MUITTEN EPÄPÄTEVIEN PUNANAUTOJEN sekä demokratian että lainvastaisiin sekä syvästi kansan oikeustajun vastaisiin virkanimityksiin.
15. Syvää halveksuntaa ja vihaa aiheuttavan SOMALI - INVAASION taustavoima
16. Loputtoman ja pohjattoman pitkävihainen ihminen poliittisille vastustajilleen ja erimielisille ihmisille.
17. Perinteisten Suomalalaisten arvojen ja elämänmuodon tuhoaja
18. Pääsääntöisesti kaikki mahdolliset merkittävät Valtiojohtajat karttavat kuoleman uhallakin Suomeen saapumista ja erityisesti Rakastetun Johtajan tapaamista
19. tarjahalosen kauden köyhien luku on nyt virallisesti 920 000
20. Nuorisotyöttömiä on nyt 40 % ja kohta 80 % josta kyseinen ihminen ei ole sanonut sanaakaan.
21. Seppo Lehdonko teloittaja ? ( Siis esikuntineen ) ?
VeliSynkkä
www.paholaisencasino.com
Jari Sarasvuo käyttää vastenmielisistä poliitikoista termiä ” MÄTÄ KUKKO ” !
Itäsuomessa on termi ” Riähkimä - räähkimä - ämmä ”.
Eteläsuomen liian pitkälle koulutetun mutta pohjattoman sivistymättömän keskiluokan käyttöön on vakiintunut sana; ” PUNANAUTA ” !
Minkä Nikin Sinä antaisit arvojohtajamme käyttöön, josta hänet ja kauhukautensa vähintään muistetaan ?

Samaan syssyyn Lehto on pistänyt vuosien varrella lyttyyn Niinistön, Lipposen, Holkerin, Ahtisaaren ja Halosen. Manipuloituja kuvia heidän nainneista ja muuta. Ei sellaiset kuulu asiaan nimityksillä neekerisankkerinkantajat tai homofiilit noin lievimmästä päästä ilmaistuna. Ei tässä ole kysymys mielipiteenvapaudesta, vaan kunnianloukkauksesta ja muista tempauksista itsensä esille tuomiseksi.
Harmittaa, että Lehdon annettiin toimia urheiluvalmentajana.


#13 TOTTA
Tarja Halonen on se valtakunnanvihollinen numero 1. Vaikka mitä sanottaisiin, niin Suomessa presidentti käyttää kuitenkin korkeinta valtaa ja toimii henkisen ilmapiirin määrittäjänä. Halosen kausi alkoi keväällä 2000. Tämän jälkeen eriarvoisuus on lisäänynyt, sensuuri on ulottamassa lonkeroitaan kaikkialle, olet vakavasti otettava vain jos olet vasemmistolaisesti tai vihreästi ajatteleva nainen.
Teollisuus pakkaa kamppeitaan aina uusien ympäristöperustaisten (=hyvä tekosyy) verojen kuristaessa. Halonen EI YMMÄRRÄ, että julkisen sektorin paperinpyöritys ei tuota mitään lisäarvoa mihinkään.
Suomi on vapaa vasta maaliskuussa 2012. 2011 vaaleissa valittu Eduskunta nimittää hallituksen jota Halonen ei tahdo sietää. Vuosi hukataan arvovaltataisteluun. Mutta sitten helpottaa. Tiitisen listakin julkaistaan.

Halonen on DDR-valtuuskunnan puheenjohtaja. Kekkonenkin heitti sen valtuuskunnan ulos. Petti hermot hänelläkin. Ja nyt meillä on sitten tällainen kummajanen presidenttinä. Tuskin ihmioset osasivat kuvitella, että vapauskin menee hymyilevän naantalinauringon myötä. Tekohymy ja tekodemokratia.

"Lehto mielestäni osoitti sen, ettei Suomessa ole todellista sananvapautta, punaisen eliitin korulauseista huolimatta."
Viittaus presidentti Haloseen tai yleensäkin SDP: een tässä yhteydessä on puhtaasti törkeä puoluepropagandistinen. Niinistön katkerien kanattajien loputon jaura. - Beni, yritä lopettaa se!
Samoin työväenliikkeen ja SDP:n "salaliittoon" viittaus. - Sehän on reilu sata (100) vuotta vanha asia.
Olen "tutustunut" joihinkin videoihin hänestä (Seppo Lehto). Hauskin hetki oli, kun "valkoinen auto" ohitti hänet.
Tuntematta tuomion yksityikohtia, julkisuudessa esitetty kuulostaa kuitenkin poliittiselta vainolta. - Sympatia jää Seppo Lehdon puolelle.
Onko Seppo Lehto yksi niistä, jotka Suomessa on laskettu poliittisten vankien joukkoon? Rikollinen hän ei ole?

Demokratiaa ei ole ollut ikinä, joskus se vain on ollut paremmin valehdeltuna ihmisten ajatuksissa.
Seppo Lehto vapaaksi!
Niin kauan kun lehdet suoltavat valtaa-pitävien valheita selluloosaisilla sivuillaan ja ihmiset lukevat niitä totuutena niin ns. demokratia on mahdoton toteuttaa.

Tätä miestä on jahdannut maan vahvimmat poliittiset voimat ja ollu kaksi kertaan vankilassa syyttömänä! Hänen asioitaan on ollut sotkemassa niin poliitikot, kuin presidentit - isänsä valtavaatimuksista!! Hän elää vielä!!!
Hän on täällä tänään: http://erkkikalevilaakso.blogspot.com/

"Olivathan Lehdon sivustot törkyä täynnä, kukaan ei voi sitä kiistää, mutta siltikin, ei mielipiteistään pitäisi joutua tuomiolle! "
Siis hetkinen, mistähän se Sepi nyt sai tuomionsa, mielipiteestä vai törystä?
Jos minä alan väsäämään samanlaista törkyä persuista - vaikkapa Halme-vainaasta tai Soinista, niin kauankohan jaksatte sitä sympatiseerata? Hazardin kohdallahan sen jo näki. "Sananvapautta" se törkyily on tietysti niin kauan kuin kohde vain on "oikea" ;)

"Kaksi ja puoli vuotta vankeutta olisi yläkanttiin fyysisestäkin pahoinpitelystä, saati sitten verbaalisesta."
Tämähän se tässä suurin ongelma on. Vaikka Lehto on syyllistynyt kunnianloukkauksiin, ja on niistä rangaistuksen aivan ansaitusti saanutkin, on hänen tuomionsa täysin suhteeton. Törkeistä väkivalta- ja seksuaalirikoksista selviää Suomessa ehdollisella, mutta johtavien poliittikkojen alatyylisestä ja täysin naurettavasta solvaamisesta joutuu kiven sisään ihan oikeasti. Tämä ei missään nimessä vastaa keskivertokansalaisen oikeustajua.

No niin, nyt on taasen rikollisen Seppo Lehdon kilvenkiilloitus aika. Nauku-Maija Kontulasta ottaa voimallisesti kantaa ja suosii rikollista toimintaa. Ei Lehtoa ole rangaistu hänen mielipiteistään vaan jatketusta lainvastaisesta toiminnasta. Kyseessä oli kahden tuomion yhteisvaikutus. Hän kirjoitteli mm. Brysselin pitsiä tällä hetkellä virkkaavan Soinin nimissä törkyä ja valhetta. Myönnän, että Lehdon mielipiteet ulkomaalaisista, erityisesti belgialaisista vastaavat keskiverto persujen näkemyksiä. Tähän kategoriaan sopii oikein hyvin Kontulan Nauku-Maijan itkuvirsi.
Mutta nyt tuolla "vapaustaistelijalla" on mukavat olot. Saa tutustua läpikotasin mustiin ja miksei myön valkoisiin miehiin. Toivottavasti hän löytää itselleen kivan partnerin. Aikakin kuluu rattoisammin. Harri Lehtimäenkin kultin odotusaika sujuu mukavasti kun tietää, että hänen oma "Sepinsä" on hyvissä käsissä!

Samaa mieltä mäkin tosta, että Seppo Lehdon tuomio osoitti eliitin kaksoisstandardin. Ei ole yhtään vaikea uskoa korruptiosyytteisiinkään, jotka on osin osoitettukin myöhemmin tosiksi.

Olen samaa mieltä. Vaikka tuomitsen Seppo Lehdon rimanalitukset, törkeydet ja kielenkäytön, tuomitsen vielä voimakkaammin ylimitoitetun rangaistuksen.
Suomella on nyt mielipidevanki, ja se on Suomen kannalta hitonmoinen asia.
Olen tuossa kirjoituksessani pyrkinyt ymmärtämään toisinajattelua, klovni-kulttuuria ja suomalaista tekopyhyyttä.
Seppo Lehto on puolustanut tsetseenien ihmisoikeuksia ja Karjalan menettänyttä kansaa. Mikään ei viittaa siihen, että Seppo Lehto olisi sisältä mätä pahis. Hän on nettitaiteilija, jonka kielenkäyttö on alatyylistä mutta taustalla on klovnin, "joker"-vitsinkertojan tehtävä: osoittaa vallan korruptio, johtajien tekopyhyys ja suomettuneen Suomen mateleminen Stalinin rikosten edessä.
Toistan vielä, että Seppo Lehdon todelliset rikokset ansaitsevat tuomion, mutta TÄYSIN eri tasoisen rangaistuksen kuin yli kahden vuoden ehdoton vapaudenriisto.
Jos Seppo Lehto julistetaan käsitejonglööriksi, kansakunnanklovniksi ja nettiperformanssitaiteilijaksi, silloin hänen temppunsa ovat ymmärrettävämpiä kuin tämän läpiummehtuneen demari/taistolaisvetoisen pelle-Suomen täydellinen huumorintajuttomuus.
(PS Olen kauhistellut Seppo Lehdon kirjoitelmia jo lähes 10 vuotta sitten. Kauhistelut on kauhisteltu, niihin olen tottunut. Ja jos jotakuta pitäisi oikeasti kriminalisoida, se olisi Suomen ja Venäjän suhteita vaarantavat SAFKA:laiset)

Vielä mielenkiintoinen havainto omasta blogistani. Eilen sivuilleni päästiin seuraavilla hakusanoilla:
Etsi Näyttökerrat
seppo lehto 16
seppo lehti 4
seppo lehto rikos 4
"seppo lehto" 3
travellerism 2
matkapuhelinyhteys myrsky 1
seppo lehto tuomittiin 1
seppo lehto tuomio 1
seppo lehtonen rikos 1
vaalit 2011 1
______

Joutaa istumaan tuomionsa loppuun asti. Luihun näköinen kaveri.

Käyttäjän harrilehtimaki kuva
Harinen:"Jos minä alan väsäämään samanlaista törkyä persuista - vaikkapa Halme-vainaasta tai Soinista, niin kauankohan jaksatte sitä sympatiseerata? Hazardin kohdallahan sen jo näki. ”Sananvapautta” se törkyily on tietysti niin kauan kuin kohde vain on ”oikea”"
Tätä juuri tarkoitin. Hazardin kirjoitus Halmeesta oli "oikeamielistä", siksi häntä ei tuomittu. Samoin eliitin hyväksymä "taide", vaikkapa tuo "Uralin Perhonen", oli myös "oikeamielistä". Siksi se hyväksyttiin ja hymistellen suosiomediassa taputettiin estradille, koska siinä pilkattiin suomalaisia arvoja ja kansan arvostamaa valtiomiestä. Tekijänä oli punaeliittiin kuuluva "taiteilija". Tämän maan arvot ovat niin vinksallaan, että oikein sylettää. Siihen kai eliitti tähtääkin, marxilaisen ideologiansa mukaisesti, saada maa raiteilta, jotta voitaisiin tehdä vallankumous. Pthyi olkoon!

#2
Mitähän ohjelmaa tarkoitat, löytyykö areenasta tjms?

#27 Eilinen A-studio, pakoilevista tuomituista.

Vikahan on laissa ja sitä tulkitsevassa oikeuslaitoksessa. Lehdon harrastama törkyily on asianomistajarikos, eli vain loan heiton kohde itse voi saada lokaajan tuomiolle. Jatkettuna rikoksena, entiset tuomiot huomioden tuomiota kovennetaan. Näin "hazardit" voi päästä kuin koira veräjästä ja tyhmemmät, jotka eivät tajua pelin sääntöjä, omia rajojaan, eivätkä edes ymmärrä lopettaa ajoissa, joutuvat tuomiolle.

Lehtimäki ei näköjääm suostu käsittämään koko asiaa. Ehkä sinua auttaa jos klikkaat puoluetoverisi Hirvisaaren sille sivulle jossa hän linkitti ao. tuomiolauselmaan. Ei ole suinkaan varmaa, että Lehtimäki tuosta tulisi hullua hurskaammaksi. Jos kieltäytyy ymmärryksen jalosta taidosta, niin minkä sille voi. Ei sitten kylllä pidä kirjoitella asiasta kuin asiasta jos ei tiedä niistä (tai ymmärrä) mitään. Tietysti sananvapauteen kuuluu myös itsensä nolaaminen, siinä sinä olet mestari.
Sinäkin intät ettei valtaeliitistä saa tehdä pilkkaa ja että vallanpitäjiä ei saakritisoida!
Miksi sinä et vaivaudu tekemään kumpaakaan? Sinä vain puolustelet rikollista ja hänen väärennöksiään.Mistä se sitten johtuu? Etkö pysty käyttämään satiirin ja huumorin keinoja? Siltä se näyttää, mutta älä ole huolissasi. Sama vaiva se vaanii koko persuporukkaa. Muuhun kuin raiskaustoiveisiin ja lärvin soittoon ei ole kykyä.

Kumpi on Suomen turvallisuudelle vaarallisempi, desanttidosentti joka mustamaalaa maataan ulkomailla ja joka on jatkanut tekosiaan jo useita vuosia, vai harmiton huuliveikko Seppo Lehto?
Onko näillä tapauksilla minkäänlaista suhteellisuutta?

Seppo Lehto antoi törkeitä, loukkaavia herjoja erityisesti Suomen ja
Venäjän valtaeliitistä. Internetissä, mistä ne oli kaikkien katsottavissa.
Kuka tosin niitä olisi paljon viitsinyt katsoa ?
Kunnianloukkaussyyte ja tuomio sen mukaan olisi ollut oikea.
Yli 2 vuotta vankeutta törkeästä herjaamista kuulostaa Neuvostoliiton,
Venäjän, Irakin, Iranin, Pohjois-Korean jne. tuomioistuimen toiminnalta.
Miten on mahdollista, että tällainen tuomio on annettu Suomessa ?!
Miten oikeusistunto sai alkunsa, kuka nosti tutkintapyynnön tai kanteen ?
Asiakirja pitäisi olla julkinen, samoin oikeuden pöytäkirja.
Tarkastelkaapa nk. dosentti Johan Bäckmanin ja kumppaneitten sanomisia,
niin suullisia kuin kirjallisia. Paljonko vakavuudessaan
vähintään saman tasoisia loukkauksia löytyy heidän jäljiltään ?
Paljonko he ovat aiheuttaneet pahaa mieltä ja ongelmia ?
Miksi heitä kohtaan ei ole nostettu syytteitä ja annettu tuomioita ?

Nimimerkki Laki voi tutustua tuomiolauselmaan kokonaisuudessaan. Kiittäkämme James Hirvisaarta, joka naiviudessaan tuon blokiinsa kaivoi. Säästi meille vain lukemisen vaivan.
Miksi et itse ole tehnyt tuosta dosentista tutkintapyyntöä, kun olet niin mielesi pahoittanut?

33. Kyse ei ole meielnsä pahoittamisesta, vaan siitä, että laki ei ole kaikille Suomessa sama. Bäckmaniin ei uskalleta puuttua, koska Suomessa ollaan kyykkypaskalla itään, edelleen.

Kun saat pyyhittyä takapuolesi siltä kyykkyistunnolta niin voit ryhtyä toimiin.
Miten Bäcmaniin lain nojalla pitää puuttua? Voinet kertoa, että mitä lakia hän on rikkonut. Jos mies kirjoittaa päättömyyksiä niin siitä on vaikea rangaista. Niinhän te persutkin teette ja ilman rangaistusta ja näin se olla pitääkin.
Teidän mielipidejohtajanne Lehto syyllistyi mm. ns. identiteettivarkauteen väärentämällä julkisuuden henkilöiden nimiin kirjoituksia ja kuvamanipulaatioita. Kahden tuomion vuoksi hän istuu, eikä Tulikivenkatkun itkuvirren väitteen mukaan.
Tulikivenkatku ja persujen sarjakirjoittajasiipi voi kokeilla ns. Lehdon mallia vaikka persujen eduskuntaryhmän jäseniin niin katsotaan onko laki kaikille sama.
Lukisit ennen kuin lorahtaa tuo kihkoilu housuun antamani linkin Lehdon tuomiosta.

Reijo Kalliselle #33
Suhteellisuudentajua sinulle. 'dosentti' Johan Bäckmanin ja kumppaneitten
tekemiset ovat järjestelmällisyydessään sellaisella tasolla, johon Seppo
Lehdolla ei olisi resursseja.
Bäckmanin osalta erityisesti mitat ovat niin laajat, ettei pitäisi tarvita
monessa tapauksessa asianomistajien aloitetta, vaan viranomaistemme
puuttuminen oma-aloitteisesti pitäisi tapahtua automaattisesti.
Muuten, skannasin Reijo Kallinen -nimellä joitakin blogeja ja ymmärrän nyt,
miksi et kritisoi 'dosentti' Johan Bäckmania ja kumppaneita.
Kehottaisin kyllä avamaan silmiä ja ajattelemaan vaikka yksinkertaisesti
ihmisoikeuksia ja laillista, vapaata yhteiskuntaa.
Luin linkkisi takaa oikeuden pöytäkirjan, joka lienee julkinen asiakirja.
Asiallinen ja selkeä.
Miksi James Hirvisaari on mielestäsi pilkattavissa 'naiiviksi', kun hän on
asiakirjan tuonut nähtäväksi keskustelun syventämiseksi ?

En tunne Bäckmanin resursseja. Lehdolla taitaa olla paukut vähissä kun on sitä "jäykkää".
Mihin Bäckmanin kirjoitukseen viranomaisten pitää puuttua ja minkä pykälän nojalla? Itse en osaa tuohon vastata, vaikka en ole Bäckmanin kanssa samaa mieltä. Pidän häntä samanlaisena kohkaajana kuin useimmat hänen opponeeransa ovat. Paljon melua tyhjästä.
Keitä ovat Bäckmanin jutuissa asianosaisia? Oletko sinä yksi heistä?
Kiitettävää, että olet lukenut kirjoituksiani. Olet ollut kuitenkin huolimaton. Kannatan vankkumatta sananvapautta ja ihmisoikeuksia.
Hirvisaari luuli, että lataamalla nettiin tuomiolauselman syntyy laaja kansalaisliike Lehdon puolesta. Adressiin he saivat parisataa nimeä. joten hommasta tuli pannukakku. Huonosti kävi Hirvisaaren, persujen ja muiden äärimmäisliikkeiden ja kumppaneitten mielipidejohtajan kannatuksen hankkimispuuhastelulle. Muistutti erään tunnetun ratsastajan toimintaa.
Miksi näin kävi? Siksi, että tuomiolauselma oli asiallinen ja selkeä. Tässä olen Lain kanssa samaa mieltä.

Niin Reijo, minäkin teen kuvamanipulaatiota harvase päivä. Ja julkisuuden henkilöistä. Tosin, uskon että ovat hieman siveellisempiä kuin Seppo Lehdon tekemät.
Kenenkään nimmaria en ole sentään väärentänyt. Pitäisikö minutkin pistää istumaan pariksi vuodeksi linnaan, kun kehtaan rääviä politiikkoja?

Korjaus erääseen lukuun. Lehdon ihailijakerhon nettiadressi keräsi 372 nimeä. Vaatimus Muumilimujen saamiseksi 1,5 litran pulloihin keräsi yli 31000 nimeä.
Tässä on oikea mittasuhde persujen sananvapausritarin yhteiskunnalliselle "ongelmalle" ja todelliselle "ongelmalle".

Älä heittäydy Sami Haapavaara tyhmäksi. Pikakatseluna katsoin tekemiäsi kuvia ja joukossa oli hyviäkin. Etkö sinä muka ymmärrä omien töittesi ja Lehdon törkeilyjen välistä eroa? Etkö?
Miksi sinua kukaan linnaan haluaisi? Ei ainakaan noiden kuviesi vuoksi.
Et niillä pääse tutustumaan Lehtoon ja hänen ystäviinsä vankilaan. Tuskin se sinuakaan kiehtoisi.

Tunge Kallinen se muumi sun hanuriisi, ja vastaa minun kysymykseen.

Sori, vastaus tuli. En taida tässä nyt minä tyhmä olla. Ollaan surkealla tiellä, kun politiikan teko siirtyy oikeussaleihin.

Seppo Lehto olisi pitänyt tuomita kunnianloukkauksesta asianmukaisiin korvauksiin ja ehkäpä myös sakkorangaistukseen kyseisistä teoista sekä hyvien tapojen vastaisista julkaisuista. Tuomiota ei missään nimessä ole julistettu mielipiteiden vuoksi, vaan noista mainitsemistani seikoista. Ankaruusasteeltaan tuomio Suomen olosuhteissa on täysin käsittämätön.
Katsotaan nyt mitä Matti Nykänen tulee saamaan tapon yrityksestä. Onko lievempi vai ankarampi tuomio kuin kunnianloukkaus.

Surkeata se on kun politikointi siirtyy kyykkypaskalle ja hanuriin. Tietysti on niin, että kukin kirjoittaa mieltymystensä mukaan. On kuitenkin kohtuutonta vaatia muilta yhtä huonoa harkintaa. Oikeussali näyttää olevan uusi tapa hankkia julkisuutta. Oletan, että niitä tulee lisää ennen edeskuntavaaleja.
Nimimerkki gagarin onnistuu melkein olemaan oikeassa. Mainittakoon nyt näistä korvauksista joita Lehto määrättiin maksamaan lukuisille henkilöille niin se jää vain viitteelliseksi. Miksi? Mistä sossun luukulta toimeentulonsa hankkiva nuo korvaukset muka maksaa? Hänelle myönnettiin (kuten oikein oli) maksuton oikeudenkäynti. Sakot jotka hänelle määrättiin maksuun kuuluu samaan sarjaan. Kyllä yhteiskunta niistä jää paitti. Onneksemme sakoista ei joudu enää vankilaan. Olisi todella kohtuutonta, että veronmaksajat joutuivat kustantamaan Lehdon uusintakierroksen lusimisessa. On paradoksaalista, että Lehdon elämäntapa muistuttaa erehdyttävästi sitä mitä hän väittää ulkomaalaisten tekevän. Mitä persut tähän sanoo?

Seppo Lehto on tehnyt toistakymmentä vuotta arvokasta palkatonta vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten yleisurheilun ja tenniksen parissa tennisvalmentajana. Hän on ollut kannustava ja pidetty tennisohjaaja. Eräs tennisvalmennettavan huoltaja jopa laati puoltopuheen hänestä liitteeksi oikeudenkäyntiin oma-aloitteisesti. Hän on valmentanut myös maahanmuuttajalapsia ja kuljettanut heitä pyyteettä omalla autollaan erilaisiin kilpailuihin, jotta hekin pääsisivät osallistumaan kilpailuihin.
Tanja Karpela on myöntänyt hänelle urheilun edistämissäätiön stipendin ja mitalin hänen ansioidensa nuorisorheilun hyväksi perusteella.
Monenko Kallisen tarkoittaman ulkomaalaisen elämäntapa on tämänkaltainen?

Voisiko joku valaista minulle kuka tämä Kallinen on?

Lehdon mahdollisella valmentaja uralla ei ole mitään tekemistä hänen toiselle elämäntavalleen josta aiemmin kirjoitin. Näillä puoltolauseilla ei ole oikeudenkäynnissä mitään merkitystä. Miten se liittyi Lehdon tekoihin joista häntä syytettiin ja tuomio tuli? Joopa joo, eräässä mafia oikeudenkäynnissä syytettyä luonnehdittiin, että hän on hellä perheenisä ja harras katolilainen.
Nyt teillä persuilla on toki mahdollisuus pistää Soini asialle ja Paavin puheille. Lehto julistettakoon maahanmuuttajalasten suojelupyhimykseksi.
En ole aiemmin kuuluut Lehdolle myönnetystä sipendistä, mutta omituiselta tuntuu se miksi Lehto teki palkitsijastaan törkysivut. Nämä määrättiin oikeuden päätöksellä poistettavaksi. Minä kyllä kyseenalaisten moisen palkinnon saannin. Mutta ehkä asian esille ottanut nimimerkki totuudentorvi voi auttaa meitä asiassa.
On toki toinenkin mahdollisuus.On väitetty, että Seppo Lehto on niin yleinen nimi ja tämän vuoksi hän sai kaikkien Lehtojen synnit maksettavakseen! Aika omituista on kuitenkin se mitä päätöslauselmasta voi lukea. Kaikki törkykirjoitukset ja -manipulaatiot oli tehty tuomitun koneella! Tapaus muistuttaa suuresti Alabamassa aikoinaan sattunutta itsemurhaa poliisin tiloissa. Yön jäljiltä sellistä löytyi kuollut mies jonka kädet oli sidottu selän taakse. Poliisit joutivat toteamaan, että kyseessä oli omituisen itsemurha johonka he olivat törmänneet.
On toki kolmaskin mahdollisuus, mutta siitä en voi antaa todistusta. Jos Lehdon tapauksessa on kyseessä tunnettu Jekyllin ja Hyden syndrooma, niin se selittää paljon. Mutta se on ammattimiesten asia ja siihen ammattiiin minulla ei ole pätevyyttä.
Mitä erityistä urheutta on siinä, että kuljettaa omia tai muiden lapsia harrastuksiin. Niin minäkin tein toistakymmentä vuotta. En kyllä ole liittänyt sitä CV:n koska pidän sitä normaalina toimintana.
Se mitä kirjoitit Lehdon pyyteettömyydestä ei kyllä vakuuta minua. Todisteet viittaavat toisenlaiseen käyttäytymiseen.
Sitten lopuksi. Sami Haapavaara kyselee, että kuka tämä Kallinen on. Miksi sinä tällaista kyselet. Aiotko perustaa minulle ihaillijakerhoa. Jos tästä on kyse niin kiellän jyrkäst! Mikä minussa niin viehettää, että tuollaisia kyselet? Käy debattia jos siihen pystyt, mutta älä käyttäydy kuin mitkäkin itkijä-ämmät!

#47: kyllä kannattaisi persujen tiukasti irtisanoutua tuollaisista Seppo Lehdon kaltaisista kusipäistä. Eihän Lehdon toiminta ole normaalin ihmisen touhua.Yrittäkääpä miettiä jos olisitte itse Lehdon herkeämättömän stalkeroinnin kohteena. Ja kyllä joo, Minna Sirnöhän kuuluu Suomen politiikan kirkkaimpaan eliittiin! Riivattuhan voi olla mutta tuomiossa on kai katsottu että korvauspohjaisena siitä ei sossun asiakkaalle olisi ollut mitään "pelote" vaikutusta. Eikös Soini voisi katolisena kutsua Lehdon selliin jonkun eksorkistin viemään tuhoisat ajatukset Lehdon päästä? Eikös tämä Lehto aloittanut Suomen muinaisen natsijohtaja Siitoimen joukoissa? En ikinä anna anteeksi sitä että Siitoin viime vuosinaan hirtti muumin kotipihaansa:). Kovan sarjan karjuja Pekka ja Seppo!

#46 Sami Haapavaara: Reijo "Tunkio" Kallinen kuuluu äärivasemmistoon, joka haluaa nähdä jokaisessa sivustossa mahdollisen uhan meneillään olevalle vasemmistobuumille. Ei nähdä metsää puilta, eli ei nähdä sitä Lehdon sanomaa kokonaisuudessaan, vaan halutaan nähdä vain se törky. Toki Lehto olisi voinut sanomansa hiukan paremmin jäsentää, nyt se sanoma tahtoi hukkua sinne töryn alle. Tai ehkä medialukutaitoni vain ylittää Tunkion medianlukutaidon, ehkä Tunkio vain ei osaa?

Mikä on "Auria" normaalia touhua sinun mielestäsi? Oletko vain niin suvaitsematon, ettet näe Lehdossa mitään muuta, kuin suomalaisen pölkkypään, jota voi surutta lyödä, varsinkin nyt, kun hän joutui vankilaan, mielipiteidensä vuoksi? Mielipidevankeudesta tässä kirjoituksessa on nyt kysymys, ei mistään muusta.

Ilmeisesti talikon varressa roikkuva kapitän on niin sanotussa täydessä kapteeni kunnossa. Se ei minua haittaa. mutta tunnen suurta myötä häpeää.
Miksi kirjoittaja talikoinniltaan ei suostu kertomaan sitä, että mikä se Lehdon sanoma oikein on?
Miksi et suostunut kommentoimaan tuomiolaselmaa? Luulisi medialukutaitosi siihen riittävän.
Nämä sinun nimittelysi lisään vain ansioluettelooni. Se kertoo korutonta kieltä siitä, että sinulla ei ollut mitään sanottavaa itse asiaan. Siitä on toki syytä olla iloinen. Kiitos sinulle.

#43 Gagarin ymmärsi kirjoittajan pointin, Kallinen ja Auria eivät! Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia!

Tosin Gagarinkaan ei tajunnut sitä, että Lehdon tuomion kovuus nimenomaan johtui mielipiteestä, ei teon rangaistavuudesta!

Olet sinä hauska veijari kapitän. Mainitset, että Gagarin ymmärsi kirjoittajan pointin, Kallinen ja Auria ei. Hauska juttu, että Gagarin #43 oli ymmärtänyt kirjoituksesi #52 ennen kuin sinä sen julkistit. Olisiko ollut kyseessä ihmeitä tekevän Pyhän Timon ikonin vaikutusta vaiko vain se tavallinen Gambina?
Kysytään nyt kuitenkin, että kumpi on isompi lusikka vaiko kauha? Entä mitkä olivat Jakobin poikien isän nimi? Taidatkos sen tietää?

Kuten totesin, Gagarin ymmärsi alkuperäisen kirjoittajan, eli Lehtimäen pointin, tosin osittain, mutta sinnepäin. Mutta sinä, hyvä Tunkio, et vain tajunnut! ;)


Älä nyt puppuusi tukehdu. Minun kirjoituksessa lainattiin antamiasi kohteita, kuten #43 ja #52. Ota ne Gambinapullolasit päästäsi ja lue ja ymmärrä! Onko liikaa pyydetty. Hauska linkki jonka olet antanut. Hyvin on koottu rikollisen ymmärtäjiä. Yksi (turkulainen yksityisetsivä Mäenpää, tunnettu humoristi) tosin vaati Lehtoa Pitkäniemeen suljettavaksi loppuiäkseen.
Sinä tunnet paikan, mutta milloin lomasi päättyy ja palaat sinne takaisin?

#57 Pettämätöntä argumentointia.

Perehdyin lisää asiaan. Erikoinen seikka on, että Seppo Lehto olisi ehtinyt tehtailla
useita kymmeniä sivustoja ja blogintapaisia, vieläpä vaativine grafiikoineen kaikkineen. Yksittäisen toimivan animaation tekemiseen saattaa mennä tunteja.
Vierailin myös joidenkin tässäkin blogissa sympatiseeraaman Johan Bäckmanin
ja antifasistitahojen web-medioissa. Heiltähän löytyy kyseenalaisten videoiden
lisäksi erinomaisesti toteutettuja kuvakollaaseja ja muuta vastaavaa, joiden
sanoma tukee irvikuvanomaisesti heidän sanomaa. En usko, että Johan Bäckman
on niitä luonut, mutta ovatko samat tahot luoneet blogeja jne. Kuvineen
toisten nimissä ? Tämähän on tuttua, mutta hajoittavaa ja hämmentävää
taktiikkaa KGBn, kotikommunistien ja nykyään FSBn ja stalinistiemme taholta.
Moinen toiminta täyttää rikoks

-----


Blogger-profiili
Profiilikuva>
Taltioituja Seppo Lehdon kannanottoja julkisuuden henkilöille
Tervetuloa ajattelevan pilakuvataiteilija Seppo Lehto ajatuksia blogiin. Palaute on tervetullutta comment-osion kautta - Muistakaa osallistua profeetta Muhammeded pilakuvat pilakuvakilpailuun netin kautta. Tarkemmat ohjeet on löydettävissä netin kautta hakusanoilla: mm. "Muhammed pilakuvakisa", "Mohammad pilakuvakilpailu". Osallistujille on taattu myös nimetön osallistuminen Muhammed pilakuvakilpailuun. Valtioneuvosto on julistautunut hölmöläisiksi 9.11.2007 aselakiehdotuksellaan. Kautta aikain eri diktatuurit ovat pyrkineet riisuman kansalaiset aseista. Niin on helpompi alkaa jokainen kansanmurha ja joukkotuhonta. - Miksi uutistoimistot nimittelevät Ruotsin Salemissa pahoinpitelyyn kuolleen muistoa vaalineita "neonatseiksi" ja Ranskassa riehuneita afrikkalaisia tuhopolttajia vain "nuorukaisiksi"? - 18.1.2008 Seppo Lehdon saaman haasteen mukaan apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on päättänyt nostaa Muhammed pilakuvien julkaisusta vahvalla olettamalla ilman näyttöä (USA:n oikeusministeriö ei ole antanut oikeusapua) syytteen Seppo Lehtoa ja erästä toista kohtaan. Vaatimus on ehdotonta vankeutta. Oikeusmurha 30.5.08 2 v 4 kk ehdotonta vankeutta. (Total 2v 5kk) Oikeusvaltio?
Tarkastele profiilia

-----

http://kannanottoja-islamiin.blogspot.com

----------